قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
در یوم الله ۱۳ ابان/

وزیر آموزش‌وپرورش: شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برخاسته از قلب و جان ماست

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز انزجار خود را از استکبار و حمایت از دانش‌آموزان غزه و لبنان فریاد می‌زنیم گفت: شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برخاسته از قلب و جان ما است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۱۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم آئین نواخته شدن زنگ استکبارستیزی و روز دانش‌آموز امروز یکشنبه، ۱۳ آبان در مدرسه طلوع اسلام منطقه هفت تهران برگزار شد.

 

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش ضمن گرامیداشت روز دانش‌آموز در این مراسم گفت: خوشحالیم که امروز در مدارس سراسر کشور زنگ استکبارستیزی به صدا در آمده است. ۱۳ آبان فرصتی است تا خاطرات کشورهای استکباری به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی را مرور کنیم. ۱۳ آبان امسال با همه سال‌های پیش متفاوت است.

 

وی با اشاره به علت نامگذاری روز ۱۳ آبان گفت: روز ۱۳ آبان به دلیل کشتار دانش‌آموزان در مقابل دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۷ به نام روز دانش‌آموز نام‌گذاری شده است. آمریکا در طول ۴۵ سال گذشته جنایات بسیاری را علیه مردم ایران انجام داده است که می‌توان به آغاز جنگ تحمیلی اشاره کرد و امروز نیز می‌توان به جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه با حمایت آمریکا اشاره کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: مردم مظلوم غزه در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند و ما با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان تنفر و انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و فلسطین اعلام می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل ما برخاسته از قلب و جان ما است؛ گفت: این شعارها برای دفاع از دانش‌آموزانی است که امروز در غزه و فلسطین به خاک و خون کشیده می‌شوند. امروز در روز ۱۳ آبان پیمان می‌بندیم که راه شهیدان را ادامه دهیم و در دفاع از مظلومان عالم و مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی از پای ننشینیم.

 

کاظمی در پایان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با دانش‌آموزان بیان کرد: ما مسیر سخت دست یابی به قله‌های رفیع دانش و رویارویی دنیای استکبار را نمی‌توانیم بپیماییم مگر با توجه به خدا و یاد نعمت‌هایی که خداوند به ما داده است. نباید نماز و ایمان به خدا را فراموش کرد. باید شکرگزاری نعمت‌های خداوند باشیم‌.

 

در پایان این مراسم زنگ استکبارستیزی توسط وزیر آموزش و پرورش، معاون فرهنگی و پرورشی و یکی از دانش‌آموزان نواخته شد./ مهر

ارسال نظر